top of page
danikalogo.png

WELKOM BIJ DE BEDRIJFSPAGINA VAN DANIKA-MEDEWERKERS

Beste Danikaantjes,

Ook voor jullie hebben we met onze nieuwe strijkdienst een EXTRA voordeel ingevoerd nl. 10% korting op onze prijzen!

OPHALING & LEVERING

Zoals je kan zien op onze strijkwebsite hebben we vanaf nu een groot netwerk van strijkpunten waar ook Danikaantjes hun strijk kunnen binnenstoppen (of laten ophalen tijdens de ronde in het Waasland).

10% KORTING

Je kan op voorhand de kostprijs van jouw strijk eenvoudig berekenen via onze strijkcalculator (excel). Betaling gebeurt met dienstencheques. Bij voorkeur hanteren wij elektronische dienstencheques. Op deze manier dien je geen papieren cheques mee te geven, is er geen kans op verlies, heb je een perfect overzicht en kan je tijdig en snel bijbestellen.

XLS.png

Download hier onze calculator (in excel) zodat je zelf het aantal kledingstukken kan invullen en de waarde per kledingstuk kan bekijken.

Dit is de DANIKA-versie met de korting van 10% reeds ingesloten.

VOORAF INSCHRIJVEN VIA ONZE WEBSITE

Wenst u gebruik te maken van onze diensten, gelieve zich vanaf nu in te schrijven via ons inschrijvingsformulier.

Vergeet niet aan te duiden dat u DANIKA-medewerker bent zodat we de correcte prijzen kunnen hanteren.

STRIJKMANDEN

 

Voor de veiligheid tijdens transport, opslag en voor het ergonomisch verwerken van uw was, dient een mand van DANIKA te gebruiken. Een wasmand van DANIKA kan u online of bij inschrijving aankopen en kost €25. Zonder deze strijkmanden kan u geen gebruik maken van deze diensten.

NOG VRAGEN, INFO,...?

Neem gerust een kijkje op onze strijkwebsite. Heeft u echter een specifieke vraag? Aarzel niet om onze coördinator te contacteren via mail: strijk@danika.be

bottom of page