top of page

WELKOM BIJ STRIJK.BE

De moderne tijd is er een van jachtige dagbestedingen die dikwijls teveel tijd en energie opslorpen zodat mensen wel eens te vaak dienen voorbij te gaan aan hetgeen écht  telt. Werken en een huishouden runnen is tegenwoordig elke dag weer een enorme uitdaging waardoor pakweg quality time met kinderen, sportieve vrijetijdsbestedingen of gewoon even gezellig onderuitzakken  teveel verdrongen wordt door de dagdagelijkse rompslomp. Greenhouse Dienstencheques wil u daarom niet alleen voorzien van alle comfort binnen uw huishouden, maar wil u daarmee vooral meer tijd, extra ademruimte, kortom levenskwaliteit kado doen.

GreenHouse heeft een grote strijkcentrale in Hamme waar we professionele, ervaren strijksters aan het werk zetten + een groot netwerk van diverse strijkpunten (waar u strijk kan ophalen en leveren) binnen de 3 dagen (zie strijkpunten voor meer info)

Verder organiseren we ook in samenwerking met enkele bedrijven in de regio een 'afhaalpunt in het bedrijf' zodat het nog makkelijker is om uw strijk, tijdens de werkuren, binnen te brengen of af te halen.

 

Onze strijkdienst hanteert een apart betalingssysteem (per kledingstuk) en de betaling zelf gebeurt met Dienstencheques.

 

Wat zijn Dienstencheques?

Een dienstencheque is het betaalmiddel waarmee u de dienstverlening betaalt aan de dienstenchequeonderneming. Een gebruiker heeft de keuze tussen elektronische  of papieren dienstencheques. Danika geeft, net zoals de gehele sector, uitgesproken de voorkeur aan de elektronische dienstencheque. Voordelen zijn o.a.: snel, eenvoudig te beheren, veilig, optimale houdbaarheid en zekerheid,...

 

Dienstencheques bestellen kan je heel eenvoudig bij Sodexo. Indien u nog geen account hebt regelt GreenHouse dit voor u en dient u enkel regelmatig te controleren of u nog cheques in het bezit heeft. Bij het gebruik van elektronische dienstencheques is het trouwens héél eenvoudig om dit online op te volgen.

Hoe kan ik de kostprijs van mijn strijk berekenen?

Zoals gezegd hanteren we een betalingssysteem waarbij we aan elk soort kledingstuk een puntenwaarde (aantal minuten) toekennen:

1 dienstencheque = 60 punten (60 minuten)

Aangezien een dienstencheque enkel voorziet in de dekking van het loon en omkaderende kosten zoals RSZ en verzekeringen zijn wij genoodzaakt om een toeslag te vragen van €1,- per dienstencheque. Deze kost wordt bijbetaald om alle andere kosten buiten de personeelskost te dekken en wordt per trimester aan u gefactureerd. Het betreft hier dus onder meer de kosten voor elektriciteit, water, aankoop en onderhoud van materialen, preventiemaatregelen, opleiding, omkadering, administratie, .....

Je kan op voorhand uitrekenen hoeveel jouw strijk zal kosten:

Voorbeeld: Je brengt 4 t-shirts binnen (waarvan 1 t-shirt gelijk staat aan 6 punten): totaal 24 punten. Dit kan betaald worden met 1 dienstencheque en je hebt nog een resterend aantal punten van 36. Die houden we bij tot de volgende strijkbeurt.

XLS.png
PDF.png

Strijkmanden

Om een snelle werking in onze ateliers te verzekeren werken we met eigen strijkmanden. Bent u sinds 1 een nieuwe klant, dan dient u een strijkmand aan te kopen aan €25 per stuk. Dit kan u via deze pagina.

bottom of page