top of page

WELKOM BIJ STRIJK.BE - DANIKA DIENSTENCHEQUES

De moderne tijd is er een van jachtige dagbestedingen die dikwijls teveel tijd en energie opslorpen zodat mensen wel eens te vaak dienen voorbij te gaan aan hetgeen écht  telt. Werken en een huishouden runnen is tegenwoordig elke dag weer een enorme uitdaging waardoor pakweg quality time met kinderen, sportieve vrijetijdsbestedingen of gewoon even gezellig onderuitzakken  teveel verdrongen wordt door de dagdagelijkse rompslomp. DANIKA wil u daarom niet alleen voorzien van alle comfort binnen uw huishouden, maar wil u daarmee vooral meer tijd, extra ademruimte, kortom levenskwaliteit kado doen.

 

Waarom zou u voor DANIKA kiezen? Onze slogan is niet voor niks ‘Welkom in onze familie’. Het is de manier waarop wij willen werken. Samen met onze medewerkers (wij noemen ze trots Danikaantjes) én ons gemotiveerd team willen wij alle zeilen bijzetten om u, als klant, heel wat huishoudelijke klusjes uit handen te nemen zodat u zich volledig kan wijden aan wat écht telt!

IMG_8697.jpg

DANIKA heeft een grote strijkcentrale in Hamme waar we 15 professionele, ervaren strijksters aan het werk zetten + een groot netwerk van diverse strijkpunten (waar u strijk kan ophalen en leveren) binnen de 3 dagen (zie strijkpunten voor meer info)

Verder organiseren we ook in samenwerking met enkele bedrijven in de regio een 'afhaalpunt in het bedrijf' zodat het nog makkelijker is om uw strijk, tijdens de werkuren, binnen te brengen of af te halen.

 

Onze strijkdienst hanteert een apart betalingssysteem (per kledingstuk) en de betaling zelf gebeurt met Dienstencheques.

 

Wat zijn Dienstencheques?

Een dienstencheque is het betaalmiddel waarmee u de dienstverlening betaalt aan de dienstenchequeonderneming. Een gebruiker heeft de keuze tussen elektronische  of papieren dienstencheques. Danika geeft, net zoals de gehele sector, uitgesproken de voorkeur aan de elektronische dienstencheque. Voordelen zijn o.a.: snel, eenvoudig te beheren, veilig, optimale houdbaarheid en zekerheid,...

 

Dienstencheques bestellen kan je heel eenvoudig bij Sodexo. Indien u nog geen account hebt regelt DANIKA dit voor u en dient u enkel regelmatig te controleren of u nog cheques in het bezit heeft. Bij het gebruik van elektronische dienstencheques is het trouwens héél eenvoudig om dit online op te volgen.

Hoe kan ik de kostprijs van mijn strijk berekenen?

Zoals gezegd hanteren we een betalingssysteem waarbij we aan elk soort kledingstuk een puntenwaarde (aantal minuten) toekennen:

1 dienstencheque = 60 punten (60 minuten)

Aangezien een dienstencheque enkel voorziet in de dekking van het loon en omkaderende kosten zoals RSZ en verzekeringen zijn wij genoodzaakt om een toeslag te vragen van €1,- per dienstencheque. Deze kost wordt bijbetaald om alle andere kosten buiten de personeelskost te dekken en wordt per trimester aan u gefactureerd. Het betreft hier dus onder meer de kosten voor elektriciteit, water, aankoop en onderhoud van materialen, preventiemaatregelen, opleiding, omkadering, administratie, .....

Je kan op voorhand uitrekenen hoeveel jouw strijk zal kosten:

Voorbeeld: Je brengt 4 t-shirts binnen (waarvan 1 t-shirt gelijk staat aan 6 punten): totaal 24 punten. Dit kan betaald worden met 1 dienstencheque en je hebt nog een resterend aantal punten van 36. Die houden we bij tot de volgende strijkbeurt.

XLS.png
PDF.png

Strijkmanden

Om een snelle werking in onze ateliers te verzekeren werkt DANIKA met eigen strijkmanden. Bent u sinds 1 december 2021 een nieuwe klant? Dan dient u een strijkmand aan te kopen aan €25 per stuk.

 

Klanten die voor 1 december 2021 al een mand in hun bezit hadden, worden eigenaar van de strijkmand. U hoeft dan verder niets te doen. We houden uw reeds betaalde waarborg in en u hoeft geen extra kosten te betalen. Wenst u uw strijkmand nog binnen te brengen? Dan kan dat t/m 31 januari 2022. Vanaf 1 februari 2022 worden er geen waarborgen meer terugbetaald.

IMG_8666.jpg
bottom of page